Halála előtt tévéinterjút adott a Jobbágyiban meggyilkolt asszony - videó

Jobbágyi, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Mint korábban megírtuk, megöltek egy nőt Jobbágyiban a lakásán, az 59 éves élettársát őrizetbe vették. A férfi korábban is bántalmazta a nőt, alig egy hónapja kis híján halálra verte, akkor maga Erika beszélt még az átélt borzalmakról a TV2-nek. A helyiek mindig is féltették a kegyetlen férfitől Erikát - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Megrázó tragédia sokkolta az alig kétezer fős község, Jobbágyi lakosait miután holtan találták a mindenki által tisztelt és szeretett 54 éves F. Erikát. Hamarosan kiderült, hogy a nő brutális gyilkosság áldozata lett, saját élettársa verte agyon. A helyiek, bár megdöbbentek, de mint mondták: sejtették, hogy egyszer tragédia lesz a vége a kapcsolatnak.

– mesélte a Borsnak egy helyi lakos.

„Mondogattuk sokszor, hogy ebből egyszer tragédia lesz, nagyon féltettük Erikát. Borzalmas ez az egész” – mondta az ismerős, aki szerint megesett, hogy már rendőrt is hívtak a hangosan őrjöngő férfihez, legutóbb augusztusban.

A férfi akkor úgy megverte Erikát, hogy több bordája eltört, majd ezután a rendőrök kiérkezéséig az utcán hadonászott a késével.

A környékbeliek közül többen videóra is vették az augusztus 8-i őrjöngést, a felvételt pedig a TV2 Tények műsorában is lejátszották:

„Vedd már le róla, szétmegy a kezem, vedd már le rólam” – ordította akkor önkívületi állapotban a férfi.

A Tényeknek Erika el is mondta akkor, hogy mit művelt ámokfutó párja.

– mondta akkor a tévében a kék-zöld foltokkal teli nő.

A vita akkor is azért kezdődött, mert párja részegen randalírozott.

„Beszóltam, hogy nem vagy idevaló, nem jó az, ahogy viselkedsz. Akkor nekem esett, a hajam is megtépte. Az ablak üvege, minden be van törve, szét van zúzva a lámpa, minden” – sorolta a kórházból kiengedett nő.

Akkor is a szomszédok hívták a rendőröket.

– mesélte akkor egy szomszéd.

A férfi még ezután sem csillapodott le, tovább hadonászott a késsel, a helyiek úgy tudják, a TEK-nek is szóltak, csak időközben a kiérkező rendőrök lecsillapították a késest, akit azóta őrizetbe vettek.