Ítéletet hozott a bíróság L.L. Junior kisfia halálának ügyében

Vágólapra másolva!
Több mint három éve, 2019 augusztusában gázolta halálra egy szabályosan közlekedő autós L.L. Junior 3 éves kisfiát. A zebránál, piros lámpánál álltak, amikor a gyerek egyszer csak kiszaladt az útra, mert senki sem figyelt rá eléggé, nem fogták a kezét. A rendőrség először a kisfiú anyját, Hopp Csillát hallgatta ki gyanúsítottként, az ügyészek szerint azonban nem ő volt a felelős, hanem a barátnője. P. Carmen. A bíróság ma ítéletet hozott az ügyben – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Ma a Fővárosi Törvényszéken tanúk meghallgatásával kezdődött a tárgyalás. P. Carmen, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádoltak meg, nem jelent meg a tárgyalóteremben. A bíróságon meghallgatott egyik szemtanú azt mondta, nem tudja egyértelműen megnevezni, ki állt a 3 éves Dávidka mellett, mielőtt az lelépett az útra. A tanúk meghallgatása után véget is ért a mai tárgyalás.

P. Carment felmentették.

Döntését a bíró azzal magyarázta,

hogy bűncselekmény hiányában hozott ilyen ítélet.

L. L. Junior és Hopp Csilla a fiuk temetésén Forrás:POLYÁK ATTILA - ORIGO

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2019. augusztus utolsó napján Hopp Csilla az L. L. Juniorral közös gyerekeikkel és az egyik barátnőjével egy nyárbúcsúztató rendezvényre tartott Zuglóban. A Vezér és a Füredi utca sarkánál álltak a zebránál, amikor a lámpa nekik pirosra váltott. A család egy része még átjutott a túloldalra, a többiek nem. Hopp Csilla, a barátnője és a 3 éves Dávidka is meg kellett, hogy álljon.

A kisfiú, aki feltehetően a bátyja után akart, szaladni, lelépett a zebrára.

Csilla barátnője elkapta és visszahúzta a járdára. A kezét is megfogta.

Ennek ellenére a gyerek ki tudott szaladni az útra, ahol egy szabályosan közlekedő autós halálra gázolta.

A kisfiú a helyszínen meghalt. A sofőrnek esélye sem volt arra, hogy időben megálljon.