Szíven akarta szúrni ismerősét egy férfi Ajkán

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy ajkai férfi minden ok és előzmény nélkül meg akarta késelni az ismerősét, aki az egyik kollégájával beszélgetett. A támadó az ismerős szíve felé szúrt, de sikerült kivédenie a támadást.
Vágólapra másolva!

A 37 éves férfi szeptember 14-én reggel minden különösebb ok nélkül kiabálni kezdett az egyik helyi bolt előtt, majd odament a kollégájához, aki éppen az egyik ismerősével beszélgetett. Amkor odaért, az ismerős arcába ordított, hogy le fogja szúrni.

Egy gyors mozdulattal az övéről elővett egy bicskát, amivel az ismerős szíve felé szúrt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ismerősnek sikerült kivédenie a támadást, majd verekedni kezdtek.

A férfi folyamatosan próbált támadni, közben azzal fenyegetőzött, hogy meg fogja ölni.

Amikor a támadó kiszabadult a szorításból, üldözni kezdte a menekülő ismerőst. Futás közben végig a késsel hadonászva fenyegetőzött, egészen addig, amíg valaki azt nem kiabálta, hogy „Jön a rendőrség!". Ekkor a férfi elmenekült.

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt javasolta a férfi letartóztatását, ugyanis többek között fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. A bíróság ezzel egyetértve elrendelte a letartóztatását egy hónapra.