Megdöbbentő részleteket árult el a zuglói postarablás szemtanúja

Vágólapra másolva!
A feldühödött férfi ablaktól ablakig rohangált egy késsel a kezében és hatvanezer forintot követelt, azonban amikor senki nem adott neki és még személyi igazolványt is kértek tőle, inkább kereket oldott. Perceken belül elfogták a rendőrök - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Amint arról az Origo is írt, szerda délután egy félőrült férfi, késsel a kezében akart kirabolni egy zuglói postát. Amikor azonban rájött, hogy nem fog pénzt kapni, gyorsan elszaladt. A rendőrök azonban három percen belül elfogták a 49 éves férfit. Egy vásárló közösségi oldalán mesélte el a bent történteket. Mint írta, az ámokfutó egyik pillanatról a másikra berontott, és azonnal egy meghatározott összeget követelt.

- írta közösségi oldalán az egyik szemtanú. Adrienn szerint bár a postán egyáltalán nem volt biztonsági őr, a rabló ezt mintha észre sem vette volna, ugyanis amikor elutasító választ kapott az egyik ablakból, egyszerűen tovább állt, és egy újabb dolgozónál próbálkozott ugyan azzal a szöveggel.

- mesélte Adrienn. Nem sokkal később azonban az egyik dolgozó megemlítette, hogy rendőrt fog hívni, amelynek hírére a férfi megfenyegetett több dolgozót, majd gyorsan elszaladt.

- tette hozzá a szemtanú. Hozzátéve:

a férfi kifelé még egy bankautomatát is megtámadott, mivel a szemtanú szerint arra is rásózott párat rövid életű menekülési akciója közben.

A rabló elmenekülése után a dolgozókat még negyedórán keresztül bent tartották. A férfit közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.