Dömötör Csaba: Irányváltást kell elérni a szankciós politikában

DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2022. május 16. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Egy nagy feladat van előttünk: irányváltást kell elérni a monstre károkat okozó szankciós politikában – írta közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Dömötör Csaba hangsúlyozta, a kormány minden lehetséges módon küzd azért, hogy a magyar családok védelme ebben a rendkívüli időszakban is a lehető legerősebb legyen.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Otthonfelújítási támogatás, rezsicsökkentett energiaár az átlagfogyasztásig, új napelemes program, lakásáfa-csökkentés, kamatstop. A mai bejelentés alapján a benzin- és élelmiszerárstop is meghosszabbodik" – sorolta az államtitkár.

Mint írta, a kormány minden lehetséges módon küzd azért, hogy a magyar családok védelme ebben a rendkívüli időszakban is a lehető legerősebb legyen.

Hozzátette, ez lesz a következő hetek legnagyobb küzdelme. Az államtitkár jelezte, nem azért gyarapodott az ország az elmúlt tizenkét évben, hogy most az orosz–ukrán háború és a brüsszeliek hibái megakasszák ezt a folyamatot.