Juszt László támogatja Gyurcsányék árnyékkormányát

Juszt-cikk Juszt László; SZEMÉLY díjátadás gálaest
Budapest, 2008. március 4. Tiszteletdíjat kapott Juszt László újságíró, műsorvezető, a Tisztelet Társaságának III. Tavaszköszöntő Tisztelet Gáláján a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A kommunista pártállam zavaros múltú tévése megszólalt. Szerinte az „országnak végre egy értelmes nőre van szüksége a kormánynál".
Vágólapra másolva!

Juszt László közösségi oldalán írt arról, hogy támogatja Gyurcsányék árnyékkormányát.

Saját bevallása szerint április 3-a, „a Márky-Karácsony kettős elfuserált játszmája után” megfogadta, hogy befejezem az írást. Most mégis megnyilatkozott, mint írta, „a dac, az akarat, a ’csakazértis’” ültette ismét géphez.

Szerinte azt, hogy „Dobrev Klára most felvállalta”, hogy árnyékkormányt alakít, nem lehet figyelmen kívül hagyni. (Nem elírás: Juszt a kínosan primitív "felvállalni" kifejezést használja.)

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a DK pénteken jelentette be, hogy árnyékkormányt alakít.

A hírre Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált,

először azt hitte, ez csak egy vicc.

Kocsis Máté Facebook-oldalán kiemelte, hogy szombaton lesz az őszödi hazugságbeszéd kiszivárgásának évfordulója, szimbolikus, hogy épp mostanra időzítette Gyurcsány az árnyékkormány megalakítását, de legalább mindenkinek módja lesz visszaemlékezni, milyen is volt, amikor ez az alak belehazudott egy nemzet arcába.