Több emberre is rátámadt egy részeg Tatabányán

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki kétszer is agresszív volt azokkal szemben, akik kérését nem teljesítették. Az erőszakos
a helyszínen elfogták a támadót
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés kísérletével és garázdasággal vádolják a Tatabányai Járási Ügyészség ügyészei azt a férfit, aki több emberre rátámadt az utcán, amikor nem teljesítették a kérését. Az erőszakos férfi elfogását térfigyelő kamera rögzítette.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2021. március 15-én Tatabányán egy férfi pénzt kért egy másiktól. Amikor nem kapott, rátámadt.

Ököllel arcon vágta, amitől az áldozatnak elindult az orra vére.

Bár nem tört be az orra, de könnyen be is törhetett volna a szakértők szerint, vagyis a támadása alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörés okozására. A férfi nem állt le. Odalépett egy buszmegállóban egy kamaszhoz, aki a barátaival volt. Cigarettát kért tőlük és azt, hogy vegyenek neki alkoholt. Amikor a társaság tagjai megtagadták a kérését, a kamasz azt mondta a férfinek, hogy menjen el, különben hívja a rendőröket.

a helyszínen elfogták a támadót Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi ettől annyira dühös lett,

hogy megragadta a ruhájánál fogva és megütötte a bal fülénél, majd belerúgott a bal lábába.

Amikor a jobb lábával is megpróbálta megrúgni a kamaszt, nem őt, hanem egy lány bal lábát találta el. A két kamasz nem sérült meg. Hívták a rendőröket. Most súlyos testi sértés kísérletével és garázdasággal vádolják a garázda férfit, akit a buszmegállóban fogtak el, a térfigyelő kamera alatt: