A Soros-hálózat budapesti konferenciájára akkor is van pénz, ha semmire sincs pénz. A Főváros ismét a Budapest Forum keretében látja vendégül a hírhedt spekuláns szervezeteit és a hozzá nagyon közel álló alapítványokat, NGO-kat, policy-aktorokat és személyeket - írja közösségi-oldalán Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A sánta főpolgármester és a kivéreztetett főváros esete

A Budapest Forum - melynek első, 2021-es alkalma Karácsony később elszállt miniszterelnök-jelölti kampányának nyitórendezvénye volt -, nem más, mint egy Soros-közeli seregszemle.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatóForrás: Origo

A rendezvény partenere a CEU Democracy Institute, valamint a Márki-Zay Péternek milliárdos, míg Karácsonynak több száz milliós, rejtélyes kampánytámogatást nyújtó Action for Democracy.

A partnerek között természetesen jelen van Soros koronaékszere, az Open Society Foundations, továbbá európai, globális agendát terítő zöldszervezetek és a Heinrch Böll Alapítvány is.

Azt pedig nyugodtan tarthatjuk Karácsony személyes félreértésének, és egyben lelepleződésnek is, hogy a NATO tisztségviselője is előad a konferencián, ugyanis nem Budapest a NATO tagja, hanem Magyarország, és hazánkat nem Budapest, és Karácsony Gergely, hanem Magyarország Kormánya vezeti.