Mint azt megírtuk, egy apát és hét éves kislányát gázolta tegnap délután halálra egy kamion Kispesten. A Bors most új, megrázó részteleteket közölt a tragédiáról.

A baleset szerda délután négy óra körül történt, egy kamion elgázolt egy 40 éves apát és 7 éves lányát, akik a helyszínen meghaltak.

Egy szemtanú a Borsnak elárulta, hogy az édesanya nem sokkal később ért a helyszínre. Először csak kislánya táskáját látta meg a földön, arról ismerte fel, hogy az áldozat vélhetően az ő gyermeke.

Kamion a fővárosi XIX. kerületi Kossuth térnél, ahol a gépjármű halálra gázolt egy negyvenéves férfit és egy hétéves kislányt szeptember 21-én.Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Sírt, zokogott, teljesen összeomlott. Sosem hallottam még ilyen vérfagyasztó sikoltást. Úgy tudom, nem sokkal később orvosi segítséget is kellett hívni hozzá - mondta a Borsnak a szemtanú. A lap úgy tudja, apa és lánya egy közeli kocsmában voltak, onnan mentek hazafelé, és éppen nem a kijelölt gyalogátjárón keltek volna át, mikor a tragédia történt.