A szekszárdi bíróságon is megverte áldozatát egy ikerpár

Vágólapra másolva!
Egy ikerpár a szekszárdi bíróságon, a tárgyalás közben esett neki egy ügy sértettjének kedden. Annak a férfinak, akit már korábban is zaklattak, pont ezért indult ellenük eljárás, ezért voltak ott. De ott, a bíróságon sem tudták visszafogni magukat. Az egyiküket végül megbilincselve vitték el. A fivér sem tétlenkedett, ő hazament egy macsétáért, és azzal indult a korábbi, és jelenlegi áldozatuk otthonához.
Vágólapra másolva!

Előbb csak kiabálni kezdtek az ikrek, aztán

neki esett és meg is ütötték az ügy sértettjét. Azt a férfit, akit korábban zaklattak, ezért kellett a bíróságra menniük.

A bíró próbálta a feleket lecsitítani, de nem járt sikerrel. A kiabálást hallotta, egy éppen egy másik ügy miatt ott lévő rendőr, így azonnal bement, és rászólt az ikrekre, hogy fejezzék be. Egyikük megértette a kérést, a testvére azonban nem hagyta abba az üvöltözést.

Ekkor a sértett már a bíró mögött megbújva állt, a férfi pedig őt is és a bírót is fenyegette.

A rendőr végül megbilincselte a magából kikelt agresszív férfit, akit aztán a közben megérkező kollégáival előállítottak.

Forrás: Police.hu

A 29 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarása, és súlyos testi sértés miatt.

Ezzel azonban még nem volt vége a testvérpár ámokfutásának.

Miközben az ikerpár egyik tagját a rendőrök kihallhatták, a fivére egy macsétát vett magához, és útnak indult, hogy revansot vegyen.

Már úton volt a sértett otthonához, amikor a járőrök elfogták. Ellene is eljárás indult.