Kis híján agyonvertek egy férfit egy nógrádi kocsmában

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség egy 27 éves, Nógrád megyei férfi ellen, aki 2021 nyarán életveszélyes sérüléseket okozott haragosának.
Vágólapra másolva!

2021 júliusának egyik délutánján egy férfi egy észak-nógrádi település kocsmájában ivott. Este 8 óra volt már, amikor úgy döntött, elindul haza. de alig lépte át a küszöböt, belebotlott egy nagyon részeg férfibe, akivel összeveszett.

Odalépett hozzá és nagyon erősen lefejelte, majd az akkor már földön fekvő áldozatát ütni és rugdosni kezdte.

Egyszer úgy fejen rúgta, hogy a férfi az útpadkába is beverte a fejét.

Amikor a közelben tartózkodók szét akarták választani őket, a támadó kitépte magát egy őt visszatartó férfi kezei közül, és megint odarohant az áldozatához. Megint lefejelte és tovább ütötte-verte, mindenhol, ahol érte. Csak akkor hagyta abba, amikor a testvére közbelépett.

illusztráció Forrás: pixabay.com

A megvert férfinak bordái törtek és a koponyája is betört, de ezek mellett koponyaűri vérzése is keletkezett, vagyis életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A Nógrád Megyei Főügyészség a támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat, melyben szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. Arra az esetre, ha a férfi beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészek 2 év börtönbüntetés és 2 év közügyektől eltiltás kiszabását jelölték meg mértékes indítványként.