Fiatal rendőrnő segített egy drogdílernek - videó

elfogtak egy dílert, akinek egy rendőrnő segített
elfogtak egy dílert, akinek egy rendőrnő segített
Vágólapra másolva!
Halmazatban álló hivatali, igazságszolgáltatás elleni és egészséget veszélyeztető bűncselekmények megalapozott gyanújával vettek őrizetbe egy rendőrt és egy drogdílert.
Vágólapra másolva!

Az elfogott férfi augusztusa óta kereskedett dizájner drogokkal egy Pest megyei városban.

Egy rendőrnő segített neki.

A 44 éves díler arra kérte a 20 éves, járőrként dolgozó ismerősét, ne intézkedjen azokkal a bűncselekményekkel kapcsolatban, amelyeket ő követett el. Ezen felül a rendőrnő még rendőrségen szerzett információkat is megosztott a dílerrel és azt is közölte vele, mikor van szolgálatban, hogy megkönnyítse bűnös tevékenységét.

Emellett a férfi kérésére azt is elárulta neki, hogy veszélyes vezetési stílusa miatt többen feljelentették, de másokkal is "elnézően" viselkedett a fiatal rendőrnő.

Szeptemberben dizájner drogot talált egy igazoltatott sofőrnél, ennek ellenére elengedte.

elfogtak egy dílert, akinek egy rendőrnő segített Forrás: Terrorelhárítási Központ

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére indult eljárás a rendőrnővel szemben. Több rendőrségi szervezeti egység is részt vett ebben, az elfogásban pedig a Terrorelhárítási Központ segédkezett. Az elfogás pillanatairól felvétel is készült:

A Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség indítványára elrendelte a két gyanúsított letartóztatását egy hónapra.

A rendőrnő mindent tagad.

A döntés ellen védőjével együtt fellebbezett. A díler a nyomozóknak tett vallomást, a bíró előtt viszont nem beszélt, de tudomásul vette a kényszerintézkedésről rendelkező végzést.