Kutya harapta le egy tázlári nő kezét

Kutyatámadás miatt került kórházba egy kislány veszett kutya news
Vágólapra másolva!
Az 50 év körüli nő biciklivel tartott az anyjához, amikor egy nagytestű kutya rátámadt. Az állat a kezét kezdte el marcangolni, amit a baon.hu információi szerint a kórházban amputálni kellett.
Vágólapra másolva!

A nő szombaton reggel elhatározta, hogy átmegy Tázláron lakó édesanyjához. A Kecskeméti utcában támadta meg egy kutya. Egy közelben lakó idős asszony a baon.hu-nak azt mondta,

több szomszéd is lapátokkal és karókkal ütötte az állatot, amely nem akarta elengedni az áldozatát, marcangolta a nő karját.

illusztráció Forrás: Thinkstock

– mondta egy másik szomszéd a lapnak, majd hozzátette, hogy a kutya eddig soha nem volt kint az utcán, nem értik, most hogy juthatott ki. Eddig a kerítés mögül ugatott, ugrált, de kiszökni nem tudott. Egy harmadik szomszéd szerint a gazdái valószínűleg nyitva hagyhatták a kennelt és a kaput is. A bejelentés után riasztottak mentőt Kiskőrösről, valamint egy jobban felszerelt esetkocsit is Kiskunhalasról. A helyszínen stabilizálták az állapotát, majd Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba vitték.

Úgy tudjuk, a nő kezét amputálni kellett.

A rendőrség a lap megkeresésére elmondta, hogy a kutyát a keceli menhelyre vitték, ahol két héten át megfigyelik. Az ügyben eljárás indult.