Javul az állapota annak a 11 éves kislánynak, aki vasárnap délután lépett a vonat elé, miután nem bírta tovább, hogy folyamatosan zaklatják az iskolában. Hannának súlyosan megsérült a feje és a lába, több műtéten is átesett, de családja szerint már jobban van - írja a Bors.

Vannak biztató jelek a Gyürén vonat elé lépett 11 éves Hanna állapotával kapcsolatban. A kislányt huzamosabb ideje fizikailag és lelkileg is bántalmazták az iskolatársai. Az őt nevelő nagyszülők hiába beszéltek a tanárokkal, a helyzet nem változott. A kislány vasárnap, ebéd után kiment sétálni a házuktól nem messzire levő, éppen a vasút mellett húzódó almásba és kukoricásba, ahol elbújva megvárta a vonatot, majd a szerelvény elé lépett.

Hiába fékezett azonnal a vezető, a gázolást nem sikerült elkerülnie. A gyereket életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A kép illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/SAIYOOD/Saiyood

József, a kislány nagyapja a Borsnak azt mondta, a legfontosabb, hogy Hanna koponyáját rendbe hozzák, hogy ne legyen maradandó károsodása.

Bízom benne, hogy Hanna teljesen fel fog épülni

–mondta a nagypapa.

Egy másik közeli hozzátartozó lapnak azt mondta, egy ideig nem szeretne további nyilatkozatokat tenni, de annyit elmondott, hogy a kislány némiképp jobban van, javul az állapota. Hogy ez pontosan mit jelent, arra nem tért ki.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítséghez! Jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!