Egy férfi utasként utazott egy autóban, amikor szemből jövő autóval összeért a visszapillantójuk. A férfi a baleset után megrugdosta a másik autót, majd a kocsit vezető nő testvérét megütötte és egy karóval támadt rá.

A férfi utasként utazott az egyik rokona autójában tavaly decemberben. Kisszállás közelében, egy keskeny úton haladtak. Jött velük szemben egy másik autó, ami az oldalsó bokrok miatt nem tudott lehúzódni az útról. Amikor elhaladtak egymás mellett a két kocsi visszapillantója összeért.

Az ütközés miatt összevesztek egymással, majd a férfi kiszállt az autóból és vitatkozni kezdett a másik kocsit vezető nővel, majd megrugdosta az autóját. Csak akkor hagyta abba, amikor a rokona erre megkérte. A kocsiban 200 ezer forintos kár lett.

Még ugyanezen a napon, az egyik üzlet előtti parkolóban a férfi találkozott a nő testvérével, aki számon kérte rajta a reggeli viselkedését. Összevesztek egymással, majd a férfi ököllel megütötte. Ezek után az egyik közeli facsemete mellől kivette a karót és azzal akart rátámadni a testvérre, de az ismerőse lefogta.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdasággal és rongálással vádolja a férfit.