Az újpesti Bródy Imre Gimnázium csütörtökön tudtatta, hogy egyik tanulója meghalt. Azóta az is kiderült, hogy a fiú, akinek az édesapja egy ismert zenész, öngyilkos lett. A Blikk most újabb részleteket tudott meg a tragédiáról.

Az újpesti Bródy Imre Gimnázium a Facebook-oldalán tudatta csütörtökön, hogy az intézmény egyik tanulója meghalt. Megrázta az országot Gergő tragédiája. A 11. osztályos gimnazista fiú a hírek szerint önkezével vetett véget az életének.

A lap úgy tudja, Gergő édesapja egy ismert zenész, dobosként ismert, keleti-indiai jellegű, spirituális zenéiről ismert. A zenész a tragédiát követően az összes fellépését lemondta.

A halálesetet államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, mert idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. Gergő szülei korábban elváltak, édesapja részéről a későbbiekben két féltestvére is született.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!