Letartóztatásban marad az a két férfi, akik Dorogon alkoholt és ételt loptak, majd elvették egy férfi sapkáját.

Az egyik férfi márciusban Dorogon betörte egy autó szélvédőjét egy téglával. A rongálással több mint 66 ezer forintos kárt okozott.

Később, április 3-án a társával együtt az utcán sétáltak Dorogon, amikor az egyikük alkoholt, élelmiszert és energiaitalt lopott az egyik boltból. Ezek után ittak az alkoholból, majd a gyalogos vasúti átjáróban találkoztak egy férfival. A támadók cigit és pénzt kértek a férfitól, aki azt válaszolta, hogy egyik sincs neki. Ekkor megpróbálták elvenni a sapkáját, de a férfi ellenállt. Erre az egyik támadó megfogta a nyakát, majd ököllel arcon ütötte. A férfi erre elengedte a sapkát, a támadók pedig elmenekültek.

Forrás: Police.hu

Az csak az elfogásuk után derült ki, hogy az egyik férfi márciusban, Esztergomban kölcsönkapott egy 159 ezer forint értékű elektromos rollert, amit később nem adott vissza, hanem el akarta adni valaki másnak.

A bíróság a két férfi letartóztatását április 6-án rendelte először. Most december 6-ig meghosszabbították a kényszerintézkedést. A végzés végleges.