Egy 15 éves lányt vettek rá többen, hogy szexeljen egy 10 éves kisfiúval a gyanú szerint Pest megyében. Az egész egy születésnapi ajándék volt a 10 éves kisfiúnak az eljárás eddigi adatai szerint.  Az aktusról videó is készült. Az Origó azonban úgy tudja, a felvételből a készítői megpróbáltak pénzt csinálni, méghozzá úgy, hogy azt külföldön árulták. Hogy végül ez sikerült, egyelőre nem lehet tudni.

Magára az aktusra egy táborfalvai házban került sor, ahogy azt megtudtuk. A házat egy 22 éves nő, Nikoletta bérli. A nő pedig, ahogy azt a helyiektől megtudtuk, nagyon jóban van azzal a 15 éves lánnyal, aki lefeküdt a 10 éves kisfiúval. A lány ugyan információink szerint intézetben lakik, de többször megfordult a nő házában. Kifejezetten jóban voltak, erről a közésségi oldalára feltett több videó is árulkodik.

Forrás: Police.hu

A nő Facebookra feltett egyik videó alá, amelyen együtt énekelnek, ezt írta:

"Drága egyetlen szerelmem ma van egy éve hogy szétszakítottak minket, de én még mai napig is ugyanúgy szeretlek és még mindig ugyanannyira fáj a hiányod. Remélem hamarosan vége ennek az egésznek és újra velem lehetsz. Szeretlek kicsim, tarts ki"

Ezt a bejegyzést májusban tette ki. Ez összevág a kislány elfogásának időpontjával.

A nyomozati anyag szerint az aktust egy másik nő kisfia 10. születésnapjára kapta.

Az anya pedig az aktus előtt olyan brutálisan megfenyegette az akkor 15 éves kislányt, hogy attól a videót készítő 16 éves halálra rémült.

A kislány pedig a rendőröknek azt mondta, hogy

Féltem az erőszakos, fenyegető anyától

A videó közben szintén a rendőrök szerint egy ember folyamatosan instruálja a gyerekeket aktus közben.

A videón többek között az is elhangzik, hogy:

Cseréljetek helyet!

Az aktus többen élőben is végignézték.

A felvétel aztán több emberhez is eljutott, többek között a gyámhivatal szakembereihez is, akik azt azonnal elküldték a rendőröknek, ezutáén indult nyomozás az ügyben.

A letartóztatásban lévő anya ellen tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére, elkövetett szexuális erőszak, és kiskorú veszélyeztetése, a 15 éves lány ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett szexuális erőszak, a ház bérlője ellen gyermekpornográfia miatt emelhetnek vádat.

Címlapi képünk illsuztráció