Egy Pest megyei nő kegyetlenül megfenyegetett egy 15 éves kislányt, azért, hogy szexeljen a 10 éves kisfiával. Az aktus videóra vették, de élőben is többen nézték. Az ott lévők instrukciókat is adtak a gyerekeknek, a szexhez. A felvétel aztán több emberhez is eljutott, ezután indult az ügyben nyomozás.

Egy gyámhivatali jelzés és a hozzá csatolt videó felvétel után kezdtek nyomozni a rendőrök. A felvételeken egy 15 éves kislány és egy 10 éves kisfiú szexuális együttléte látható. A háttérben egy hang utasítása és hangos nevetések hallatszanak

Cseréljetek helyet!

- többek között ez is elhangzott

A Pest megyei rendőrök sorra begyűjtötték a nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények gyanúsítottjait.

Forrás: Police.hu

Kihallgatták a 10 éves gyerek anyját, a 33 éves K. Szandrát, aki gyerekét és a kamaszlányt is rávette az aktusra születésnapi ajándékként.

Ahogy azt a 16 éves fiút is, aki az aktust rögzítette, majd küldte tovább több ismerősének.  

Ellen is eljárás indult, ahogy egy 21 éves lány ellen is, aki megengedte, hogy az egészhez a bérelt házát használják.

Ő is közreműködött az aktus létrejöttében, és a felvétel készítésében.

A 15 éves kamaszlány a rendőröknek annyit mondott, hogy félt az erőszakos és fenyegetőző anyától.

A felvételt készítő fiatal azt mondta, az anya úgy fenyegette meg a kislányt, hogy attól ő is megijedt.

A letartóztatásban lévő anya ellen tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére, elkövetett szexuális erőszak, és kiskorú veszélyeztetése, a 15 éves lány ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett szexuális erőszak, a ház bérlője ellen gyermekpornográfia, miatt indult nyomozást befejezték. Napokon belül vádat emelhetnek ellenük.