A civilnek meghirdetett pedagógustüntetésen hemzsegtek a baloldali politikusok - fotók

Vágólapra másolva!
A szerda esti pedagógustüntetést Gyurcsány Ferenc pártjának szatellitszervezete, a PDSZ rendezte. Bár a megmozdulást „civil" jellegűnek hirdették, mégis rengeteg baloldali politikus vonult fel. Mutatjuk a fotókat.
Vágólapra másolva!

A baloldali Momentum Mozgalom bukott elnöke, a civilnek kicsit sem minősíthető Fekete-Győr András is jelen volt a megmozduláson.

Fekete-Győr fizetése havi bruttó 1 316 400 forint, ami lényegesen meghaladja a pedagógusok átlagfizetését.

A Momentum mostani elnöke, a magát "államférfinak" nevező, így közröhej tárgyává váló, egyébként Szálasi Ferenc-idézetet megosztó Gelencsér Ferenc sem hiányozhatott.

Gelencsér havi bruttó 2 632 800 forintot keres a mi adónkból.

A fotón látható több más momentumos országgyűlési képviselő: Bedő Dávid, Orosz Anna és a magának közgazdászdiplomát hazudó Hajnal Miklós.

Terézváros momentumos polgármestere, Soproni Tamás szintén jelen volt.

A tüntetésről nem hiányozhatott a Jobbikból frissen kidobott bukott pártelnök, Jakab Péter sem.

Az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes is erősítette a megmozdulás "civil" jellegét.

Más MSZP-s politikusok is jelen voltak. Az alábbi fotón Nyakó István bukott szocialista politikus, illetve a párt két országgyűlési képviselője, Harangozó Tamás és Komjáthi Imre láthatóak.

A parlamentből áprilisban kibukott Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos politikus szintén tüntetett szerdán.

Ander Balázs (Jobbik) sem maradhatott távol a megmozdulástól.

Z. Kárpát Dániel és Brenner Koloman is ott voltak.

A nem túl ismert Sas Zoltán jobbikos parlamenti képviselő is jelen volt.

Természtesen a Gyurcsány-párt is képviseltette magát.

A fényképek alapján ott volt Barkóczi Balázs képviselő, a botrányos, sőt gyalázatos előéletű Gréczy Zsolt, a szintén (bár más jellegű) botrányairól ismert Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester, is ott volt, és Komáromi Zoltán, a vicces, Gyurcsányék-féle "árnyékkormány" "árnyékminisztere".

A 0 százalékos támogatottsággal rendelkező Párbeszéd politikusai sem maradhattak otthon. Alábbi fotókon látható két parlamenti képviselőjük, a zavaros amerikai kapcsolatai miatt saját ismerősei által "Kabul rózsájának" gúnyolt Szabó Tímea és Jámbor András.

Röviden ennyit a pedagógustüntetés „civil" jellegéről, a fenti fényképek alapján tejesen egyértelmű, hogy ez egy baloldal szervezte megmozdulás volt.