A 32 éves Szűcs Tamás szeptember 29-én hajnalban kijött a Budapest Parkban tartott koncertről, majd eltűnt. Először a családja kezdte el keresni, később pedig már a rendőrség is csatlakozott. Jelenleg a banktól és a telefontársaságtól próbálnak adatokat szerezni, amik létfontosságúak lennének – írja a Bors.

A szeptember 28-án tartott koncert óta senki sem tudja, hol lehet Szűcs Tamás, életjelet nem adott magáról, telefonon nem lehet elérni. Később kiderült, hogy a tárcáját az irataival és a bankkártyájával együtt otthon hagyta.

A férfi felesége először egyedül kezdte el keresni, a rendőrök regisztrálták az eltűnést, de akkor nem kezdték el a nyomozást. Hétfőtől azonban már ők is nagy erőkkel keresik – írja a Bors.

Hétfőn reggel a munkába sem jelent meg, amiről a munkatársai is értesítették a hatóságokat, szóval a rendőrség is nagyon komolyan veszi az ügyet, és nagyon köszönjük nekik, mert tényleg gőzerővel dolgoznak rajta – mondta a lapnak a férfi felesége. Hozzátette, hogy a szórakozóhely is együttműködő, visszanézik a térfigyelő kamerák felvételeit, de ez sok ideig tart.

Szűcs TamásForrás: Police.hu

Már nem volt rajta a piros kabát

A kamerafelvételekből újabb fontos információkat tudtak meg Szűcs Tamásról.

"Tudtunk kicsit módosítani az időn, mert kiderült, hogy már 29-én, azaz csütörtökön fél egykor jött ki a Parkból, majd megpróbált leinteni egy taxist, aki viszont nem állt meg, így a MÜPA felé indult" – mondta a feleség. Több felvételen azonban nem látták a férfit, így most a taxist próbálják megkeresni.

"Próbáltuk az érintett taxist is megkeresni, hogy információhoz jussunk, de egyelőre nem találjuk. Emellett sajnálatos, de a kamerán látszik, hogy a fő ismertetőjelének számító piros esőkabát nem volt rajta, így teljesen átlagos ruhában, világosszürke, fehéres pulóverben és fekete nadrágban volt" – tette hozzá.

Fontosak lennének a bankkártya és cellainformációk

Jelen helyzetben nagyon fontos lenne, hogy hozzájussanak Tamás telefonjának cellainformációihoz és bankkártya tranzakcióihoz. Ezeket azonban még nem kapták meg.

"Úgy tudjuk, hivatalból megkeresték a szolgáltatót és a bankot is, de eddig semmi, pedig már hét nap eltelt, és már a család is rákérdezett, hogy mi az ügyintézési határidő.

Azt mondták, hogy 30 nap. Ez elképesztő egy eltűnt személy esetében.

"Még ma sem kaptak vagy kaptunk a szolgáltatótól hely, a banktól pedig utolsó tranzakciós adatokat. Teljesen értetlenül állunk ezelőtt" – mondta a nő. Azt mindenesetre más sikerült megtudniuk, hogy Tamás nem vett buszjegyet és nem használt biciklit.

A 32 éves Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveges. Eltűnésekor fehér pulóver, fekete farmer és sötét sportcipő volt rajta. Ha felismeri a képen látható férfit, vagy információja van róla, akkor jelentkezzen a rendőrségen.