Az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz - írja bejegyzésében az Alapjogokért Központ.

A globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték. 

Külföldről fizetik a baloldalt.Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik.

Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik. Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a Nemzeti Konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait!

Április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak: nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra!