Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján!

KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára; MÁRKI-ZAY Péter; FEKETE-GYŐR András; JAKAB Péter
Budapest, 2021. október 23. Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz - írja bejegyzésében az Alapjogokért Központ.
Vágólapra másolva!

A globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték.

Külföldről fizetik a baloldalt. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik.

Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik. Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a Nemzeti Konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait!

Április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak: nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra!