Lányokat futatott egy idős asszony Pécsett a koronavírus-járvány idején - videó

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
Üzletszerűen elkövetett kerítés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség három emberrel szemben, akik részben prostituáltakat közvetítettek kuncsaftoknak, részben szobát biztosítottak a szexhez.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy 68 éves nő Pécsett több szórakozóhelyet működtetett, amelyeket a koronavírus járvány miatti vészhelyzetben ideiglenesen be kellett zárnia. Megélhetésének biztosítása érdekében elhatározta, hogy ismeretségi körébe tartozó, prostituáltként dolgozó nőket fog kiközvetíteni az őt telefonon megkereső férfiaknak. A nő ismert egy férfit, aki taxisofőrként rendszeresen szállította őt.

2021 márciusában a nő felajánlotta a taxisnak, hogy fizet neki, ha a lányokat elviszi a kuncsaftokhoz.

A férfi beleegyezett. Tavasszal több ilyen fuvara is volt. Kilenc prostituált közvetítésében közreműködött.

illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek mellett három lánynak tavaly márciusban felmondták az albérletét, ezért, ezért az idős közvetítő nőnek szüksége volt egy olyan helyiségre, ahol a "lányai folytathatják a munkát". Felkereste egy másik ismerősét, egy pécsi szálloda vezetőjét.

Megegyeztek abban, hogy a prostituáltak több szobát bérelhetnek a hotelben prostitúciós tevékenységhez.

A megállapodásuk alapján a prostituáltaknak mindig rendelkezésére állt egy-egy szoba. A futtató asszony, a taxis és a hoteles elfogásáról videó is készült:

A három embert kerítéssel, valamit az épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésével vádolták meg.