Rabszolgát tartott, nőket futtatott egy kálozi férfi, hajnalban csaptak le rá a kommandósok - videó

rabszolga, Káloz, prostitúció
Vágólapra másolva!
Nőket kényszerített prostitúcióra, egy férfit gyakorlatilag rabszolgájaként kezelt egy kálozi férfi, akit kedden hajnalban fogtak el a rendőrök - írta honlapján a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Az egyébként is kiszolgáltatott nőket a 39 éves L. László azzal hitegette, hogy jobb életük lesz, erről persze hamar kiderült, hogy nem igaz, és a nők Svájcban és az Egyesült Királyságban kötöttek ki, ahol szexmunkát végeztek. Ha valamelyik nő ellenált, azt a férfi megverte, a pénzüket elvette. A rendőrség közleményében az olvasható, hogy a férfi már tíz éve csinálta ezt.

A nők mellett a bűnöző egy 37 éves férfit gyakorlatilag rabszolgaként tartott, akinek

egy három négyzetméteres helyiségben kellett aludnia, ahol nem volt sem áram, sem fűtés, és ablak sem.

A rendőrség azt írta, L. László megkövetelte, hogy a férfi minden házkörüli, fizikai feladatot elvégezzen, a fakivágástól kezdve a haszonállatok gondozásán át, egészen a bevásárlásig. Azt megengedte neki, hogy a környéken szezonális, kétkezi munkákat vállaljon, azonban az ezért járó fizetséget minden esetben elvette tőle, s azt saját megélhetésére, a háza rezsiköltségeire fordította.

L. Lászlónak saját keresete nem volt, a prostituált nők által átadott összegekből, illetve a munkásától elvett pénzekből tartotta el magát és családját.

Az évek során többmillió forintot halmozott fel ezekből.

A rendőrség október 11-én kedden hajnalban, kálozi otthonában fogta el. Ha elítélik, 15 év börtönt is kaphat.