Vascsővel verte garázsba zárt unokaöccsét egy kalocsai férfi

LEZÁRTÁK A KALOCSAI „KÉNYSZERVALLATÓ” ÜGYÉT, rendőrség, bűntény
Vágólapra másolva!
Egy 45 éves férfi bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre és vascsővel rátámadt, hogy vallomást csikarjon ki belőle a gyanú szerint.
Vágólapra másolva!

Szeptember 21-én jelentette be egy helybéli nő a Kalocsai Rendőrkapitányságon, hogy az élettársát az egyik rokona bántotta és kifosztotta. A férfi azt mondta a nyomozóknak, hogy a nagybátyja aznap délután áthívta magához és garázsrendezésre hivatkozva becsalta a garázsba,

aminek utána rázárta az ajtaját.

ebben a garázsban vallatta az unokaöccsét egy férfi Kalocsán Forrás: police.hu

Faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, amire a férfi nem tudott válaszolni. Nagybátyja ingerült lett, leültette őt egy székre és

megfenyegette, hogyha nem mondja el, amit hallani szeretne, elássa a kertbe.

A nagbácsi a telefonját is elővette és azt követelte az unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát.

vascsővel ütötte, hogy megtudja, amit akart Forrás: police.hu

Mivel az ijedt férfi továbbra sem volt együttműködő, vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte őt.

A férfiben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének. A nagybácsi az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta a férfit, aki ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival.

Forrás: police.hu

Hiába kérte, nem kapta vissza, a nagybácsi úgy döntött, megtartja, ami ott maradt. A kalocsai rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves férfit, akit kifosztás miatt hallgatták ki. A férfit lartóztatták. A nyomozást a napokban fejezték be, vádemelést javasolnak az ügyben.