Egy autós bevágott egy leálló sávban, nagyon gyorsan hajtó sofőr elé az M7-esen, amit rögzített egy harmadik kocsi fedélzeti kamerája. A felvételt a TV2 Tények is közzétette. A leckéztető akár börtönbe is kerülhet. Egyáltalán nem rajta múlt, hogy nem történt tömegbaleset. 

A leállósávban előzött egy ámokfutó, amikor hirtelen elévágott egy másik autó, valószínűleg azért, hogy megleckéztesse a pofátlan szabálytalanságért.

Forrás: TV2

A TV2-nek nyilatkozó szakértők szerint ez legalább akkora szabálytalanság, mint a leálló sávban előzés és akár tömegbaleset is kialakulhatott volna belőle. A felvételt, amin jól látszik, mi történt, beküldték a bpiautosok.hu oldalnak. 

egy autós meg akart leckéztetni egy másikat az M7-es autópályán, amivel majdnem tömegbalesetet okozottForrás: TV2 Tények

Ez egy nagyon veszélyes dolog volt, én mindenkit óvva intenék a közutakon az igazságosztástól, mivel ezzel a manőverével ő sokkal nagyobb veszélybe sodorta nem csak saját magát, hanem a körülötte levőket is"

- mondta Csörgő László, vezetéstechnika szakértő a tévéseknek.   

A kamerás autó sofőrje azt mondta, a jobb oldali tükrében látta a leálló sávban nagy sebességgel érkező fehér autót, amelynek sofőrje a hirtelen elé vágó autós mozdulatát kivédve, szlalomozott a többi autó között, majd újra a leálló sávba hajtott és ott folytatta az útját. Az ámokfutó több százezres bírságra, az elé hajtó sofőr viszont börtönbüntetésre is számíthat.