Megerőszakolta és megverte rabul ejtett, terhes feleségét egy férfi Nógrád megyében

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Nyolc év fegyházbüntetésre ítélték azt a férfi, aki két napig brutálisan bánt mástól terhes feleségével egy Nógrád megyei lakásban. Ütötte-verte és többször meg is erőszakolta a nőt. 
Vágólapra másolva!

2020. májusában egy férfi már külön élt a feleségétől. Egy nap az egyik Nógrád megyei településen lévő albérletébe csalta, ahol közel két napon át fogva tartotta és a telefonját is elvette tőle. Amikor a nő megpróbált megszökni, megakadályozta, és közben azzal fegyegette, hogy agyonveri, a közös gyerekeiket pedig elveszi tőle.

Ez alatt két nap alatt többször arra kényszerítette a feleségét, hogy feküdjön le vele egyik gyerekük szeme láttára.

Emellett többször rá is támadt a nőre bosszúból, mivel már mástól volt terhes. Az ügyészek szerint az ütésekkel az volt a céja, hogy a magzat fejlődését veszélyeztesse.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Az ügyészség a férfi ellen hozzátartozója sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérlete és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat.

Az ügyben elsőfokon eljáró Pásztói Járásbíróság a férfit a váddal egyezően bűnösnek mondta ki, halmazati büntetésként 8 év fegyházbüntetésre ítélte és 8 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától - derül ki a Nógrád Megyei Főügyészség Origónak küldött közleményéből. Az ítélet kihirdetése idején a bűnügyi felügyelet alatt álló támadónak a letartóztatását is elrendelték, így a jogerős ítéletet már büntetés-végrehajtási intézetben kell megvárnia.