Dühös apa ütött meg egy mentősofőrt

Vágólapra másolva!
Egy Nógrád megyei faluba riasztották a mentőket, ahol egy fiú rosszul lett. A mentőket az apa a faluban várta a kocsijával, hogy az otthonához vezesse őket. A birtok kapuja azonban alacsony volt, nem fért át alatta a mentőautó, ezért a mentősök gyalogosan mentek tovább. Az apa emiatt ideges lett és rátámadt a mentősofőrre.
Vágólapra másolva!

A rétsági mentőállomást február 28-án értesítették, hogy a közeli faluban egy fiú rosszul lett. A mentősök elindultak a faluba, ahol a főúton az apa várta őket, hogy a kocsijával mutassa nekik az utat a birtokához.

Amikor a kapuhoz értek a mentősök úgy ítélték meg, hogy az autó nem férne át alatta, ezért kiszálltak, és a szükséges felszerelésekkel gyalog indultak tovább.

Forrás: Ügyészség.hu

Az apa közben káromkodva számon kérte a további felszerelésekkel éppen a kollégái után induló mentősofőrt, amiért nem követte őt a házhoz.

A férfi egyszer fejen ütötte a sofőrt, aki elesett és elájult.

A mentősofőr könnyebben sérült meg az ütéstől, de csak a szerencsén múlott, hogy nem súlyosan.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az apa ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.