Drámai részletek, kiderült, hogy miért akart meghalni a balatonfüredi gimnazista

Balatonfüred, Lóczy Lajos gimnázium
Vágólapra másolva!
Mint ahogy korábban megírtuk, kiugrott a második emeleti ablakon hétfőn egy balatonfüredi gimnázium tanulója. A diák a betonra esett, életveszélyesen megsérült. A Blikk kiderítette, mi állhatott a szörnyű döntés hátterében.
Vágólapra másolva!

A 9. osztályos Zsombor az órán felállt a helyéről, odasétált az ablakhoz, majd osztálytársai és tanára szeme láttára kivetette magát a második emeleti tanteremből. A fiú betonra esett, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba.

A Blikk a helyszínen megtudta: Zsombor a matekórán próbált végezni magával. Az iskola környékén többen is azt mondták a lapnak, hogy

a 17 éves fiatalt szerelmi bánat gyötörte.

Forrás: balatonfüred.hu

Azt mégsem gondolta senki, hogy mire készül, többen úgy hitték az osztálytársak közül, hogy csak fázik és egy kis meleget akar beengedni az őszi napsütésben. Az iskola teljes hírzárlatot rendelt el, a rendőrség is szűkszavúan nyilatkozott. Az esetről bejelentés érkezett a rendőrséghez, akik a helyszínre érve feltárták az eset körülményeit. A helyszíni vizsgálat szerint bűncselekmény gyanúja nem merül fel, ezért rendőrségi eljárás nem indult.

A lap úgy tudja, a fiatalember állapotát sikerült stabilizálni,

végtag- és bordatöréseket szenvedett, szerencsére a koponyája nem sérült.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!