Tematikus networking rendezvényen vehetnek részt a vállalkozók november 15-én, kedden. Ezúttal a helyszín Kiskunhalas, a téma pedig az építőipar. A BNI Medialis és a BNI Hungary szervezésében létrejött eseményen az építőipari szolgáltatók cserélhetik ki kontaktjaikat, adhatnak egymásnak ajánlásokat, ezzel erősítve a szakma összetartását és együttműködését.  

A networking esemény 15:30-kor veszi kezdetét a Csetényi Élménypark épületében, ahol a regisztrációt és bemutatkozó kört követően az építőipari projektek részletei következnek. Majd vendégelőadók gazdagítják a megjelentek ismereteit, a Merkbau Zrt. vezetője az építőiparban szerzett tapasztalatairól mesél, Langmár Zsuzsanna kommunikációs szakértő pedig előadásában a PR-ban rejlő lehetőségeket szemlélteti esettanulmányok sorával.

Marton Norbert, a Merkbau Zrt, újHÁZ Centrum kereskedelmi igazgatója, 1999 óta dolgozik az építőiparban, megtapasztalta a gazdasági mindenféle hullámzását. Országos kereskedői hálózat vezetőjeként napi szintű rálátása van a hazai építőipar állapotára. Előadásában a pillanatnyi piaci helyzetet fogja bemutatni és 23 éves tapasztalatára alapozva belenéz a jósgömbjébe és megosztja velünk, hogy mit gondol a következő évek piaci lehetőségeiről” – tudjuk meg Alt Róberttől, a rendezvény szervezőjétől.

Langmár Zsuzsa is előadó leszForrás: Origo

A másik vendégelőadóról így nyilatkozik a szervező „Langmár Zsuzsa, a magyarországi kommunikáció vezető ügynökségét alkotta meg. Cége napi szinten kezeli a partnerek sajtómegjelenéseit, kommunikációs csatornáit. Az utóbbi években erős fókusz került az munkáltatói márkára a kommunikációban is, hiszen ez segítette és segíti céges partnereit abban, hogy megválogathassák munkatársaikat és mindig a megfelelő minőségű és mennyiségű emberi kapacitással rendelkezzenek. Előadásában bemutatja nekünk, hogy hogyan tudunk a jelenleg még mindig munkaerőhiánnyal küzdő iparágban minőségi munkaerőt toborozni, megtartani és a változó gazdasági környezetben mire kell odafigyelnie az építőipari cégek kommunikációjában, hogy továbbra is prosperáló vállalatként tudjanak fejlődni, növekedni.”

Az előadások után a kapcsolatépítésé a terep, délutántól a 17:30-as vacsora végéig lehetőségük adódik a megjelenteknek az együttműködési lehetőségek megbeszélésére.

Az eseményre a https://networkingkonferencia.hu/ oldalon tud jelentkezni aki szeretné erősíteni a kapcsolati hálóját.