Félreértette egy vendég a nyíregyháza mellett presszó tulajdonost, és halálra verte

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Úgy megütött egy presszó tulajdonosát egy férfi, hogy az néhány nappal a támadás után a kórházban meghalt. Az egész egy félreértés miatt történt. A férfi ugyanis azt hitte, hogy a kocsmáros őt szidja, miközben az csak a traktorjával perlekedett.
Vágólapra másolva!

A 29 éves férfi egy nagyobb társasággal szórakozott egy Nyíregyházához közeli településen, egy presszóban. Amíg ők a a kerthelyiségében mulattak,

a presszó tulajdonosa az udvar hátsó részében szitkozódott. De nem rájuk tett megjegyzéseket, hanem a saját, rossz traktorjára.

A férfi azonban úgy értelmezett, hogy neki szól.

Emiatt kiabálni kezdett a tulajdonossal, aztán amikor az kiment az utcára, követte, és

ököllel állon vágta. Mindezt olyan erővel tette, hogy a másik férfi a földre esett, ahol beverte a fejét az úttest betonozott részébe.

Bár látványosan súlyos sérülései lettek, a támadó még ezután is tovább ütötte volna, ha ezt a többi vendég nem akadályozza meg.

A tulajdonosnak betört a koponyája, és olyan súlyos, életveszélyes sérülései lettek, hogy néhány nap múlva a kórházban meghalt.

Az agresszív férfi beismerő vallomást tett. Ha ugyanezt megteszi a bíróság előtt is, hat év börtönre ítélik.