Sokkoló videó az iraki migránsok budapesti lövöldözéséről képpel, hanggal

Vágólapra másolva!
Megdöbbentő videót tett közre a magyar rendőrség. Azt a felvételt, amelyet azoknak a rendőröknek a fedélzeti kamerája rögzített, amellyel több mint harminc kilométeren keresztül üldözték az elvetemült embercsempészeket. Azt a két iraki migránst, akik 21 migránst rejtegettek a kocsijukban. A videón pontosan látható és hallható, ahogy a kegyetlen bűnözők lőnek a rendőrökre. Ahogy az is, hogy a rendőrök milyen utasításokat kapnak.
Vágólapra másolva!

Azzal az utasítással indult el két iraki migráns a kisteherautójukban 21 migránssal, hogy ha meg akarják állítani őket, lőjenek. Mindezt a megbízójuk parancsolta meg nekik. Nem is haboztak, amikor a rendőröknek gyanúsak lettek és meg akarták őket állítani, azonnal tüzet nyitottak.

Az őket üldöző rendőrökre többször is rálőttek. Előbb a kisteherautójukból, aztán gyalogosan is, futás közben.

A rendőrség most közreadta azt a valóban drámai videót, amelyet a mindenre elszánt migráns bűnözőket üldöző rendőrök fedélzeti kamerája rögzített. Ezen nemcsak minden pontosan látható, hanem hallható is.

A két migránst végül a budapesti használtautó-piactól nem messze fogták el a Terrorelhárítás kommandósai. Négy társuk is volt. Őket Győr mellett fogták el. Ők sem adták meg magukat. Ott sokkolót kellett bevetni.