Drámai részletek derültek ki a magyar dollárbaloldal működéséről

Vágólapra másolva!
Megtették első jelentésüket a magyar titkosszolgálatok vezetői a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén - írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hivatalos Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté elmondta, hogy az ügyben megismert tények megdöbbentőek, a helyzet sokkal súlyosabb, mint ahogy azt az eddigi nyilatkozatokból gondolni lehetett.

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette, hogy a titkosszolgálati anyag minősítése 2051-ig titkos, azonban a bizottság mai ülésén kezdeményezte ennek feloldását, hiszen az ország szuverenitását súlyosan sértő cselekményekről és tranzakciókról van szó, melyekről joga van tudni a teljes magyar nyilvánosságnak.

Remélem - az ügy súlyára tekintettel -, hogy ennek nem lesz akadálya és azt is, hogy a baloldali pártok sem ellenzik mindezt - húzta alá.

A ma megismert információkból kiindulva nyilvánvaló, hogy az elemző-értékelő munka következő időszakos jelentése is olyan tényeket hoz majd a felszínre, melyek segítenek majd tisztán látni a rendszerváltozás óta eltelt három évtized legsúlyosabb botrányát, annak személyi és szervezeti összefonódásait - zárta a bejegyzését.