Kifosztással és veréssel állt bosszút ismerősén egy kalocsai férfi

Vágólapra másolva!
Egy fiatal kalocsai férfi idén nyáron megütötte és meglopta ismerősét. Mindezt azért, mert az megvádolta, hogy gyerekként ellopta a kisautóját.
Vágólapra másolva!

Július 23-án hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy részeg, magatehetetlen kamasztól az egyik társa ellopta telefonját. A helyszínre érkező rendőröknek fiú barátai elmondták, hogy a tolvaj régi ismerősük. Elmesélték, hogy éjjel hozzájuk szegődött a 20 éves helyi fiatal, majd eleinte együtt szórakoztak, ám közben

vita alakult ki közte és társa közt, ami addig fajult, hogy megütötte. A bántalmazott fiatal azonban olyan részeg volt, hogy képtelen volt védekezni, és elaludt egy büfé teraszán. Támadója ezt kihasználta, és kivette a telefonját a zsebéből.

Amikor a társaság többi tagja számonkérte, a fiatal azzal védekezett, hogy csak kölcsönvette a telefont egy híváshoz. Végül azonban nem adta vissza.

Forrás: Police.hu

A kalocsai rendőrök még aznap lecsaptak a tolvajra, majd őrizetbe vették és kihallgatták. A helyi fiatal részletesen beismert mindent.

Azt állította, hogy azért vesztek össze ismerősével, mert az megvádolta, hogy gyerekkorában elvette a kisautóját, és lopósnak nevezte.

Így bosszúból magával vitte a telefonját is, ám csak akkor gondolt bele, hogy mit tett, amikor már elindult a helyszínről. Gondolta, az lesz a legjobb, ha gyorsan megszabadul tőle, így útközben eldobta.

A verekedő ellen napokon belül vádat emelhetnek.