Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek. 

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j2) fogadja Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét (b2) a Karmelita kolostorban, 2022. november 25-én. A megbeszélés aktualitását a MOB következő napra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenekForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket – közölte Havasi Bertalan.