Esős, szeles idő lesz

Debrecen, szél, havas eső, hó
Debrecen, 2021. január 25. Kapucniját fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szombat
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A déli órákig párás idő lesz, foltokban sűrű ködfoltokkal. Szitálás, gyenge eső elszórtan fordulhat elő. Az északnyugati szél megélénkül. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap
Reggel párás, napközben változóan rétegfelhős lesz az ég. Kevés napsütés főleg délután a Dunántúlon lehet. Szitálás, kisebb eső nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakul ki. Az északkeleti szél gyenge marad. 6-7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő
Az erősen felhős, vagy borult égből északon szórványosan, máshol csak néhol fordul elő kisebb eső, szitálás, a hegyekben hószállingózás. Reggel -2, délután +5 fok valószínű.

Kedd és szerda
Reggelente ködfoltokra van kilátás, míg napközben rétegfelhős, szürke idő várható, csak kevés napsütés lehet. Szitálás, ónos szitálás bárhol előfordulhat. A reggeli órákban gyenge fagy, délutánonként +5 fok körüli értékek lehetnek.