Wellness-szállodában megemelték a saját fizetésüket a pedagógus-szakszervezet vezetői, majd énekléssel, tánccal ünnepelték - videó

Az Aqua Palace Hotel Hajdúszoboszlón
Vágólapra másolva!
Október utolsó előtti hétvégéjén a Hajdúszoboszlón található Aqua Palace szállodában tartotta meg XXXIV. kongresszusát a tanártüntetések egyik fő szervezője, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) - tudta meg a Metropol.
Vágólapra másolva!

Talán a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel, egy wellnesshotelt találtak erre a legjobb helyszínnek. Döntéshozatal közben így bármikor igénybe tudták venni a wellnessközpont kényeztető szolgáltatásait: a szauna- és a wellnessparkot, valamint az éttermek sokaságát. Aztán még mielőtt a kormánynak címzett követeléseiket megszavazták volna

két termálvizes fürdőzés között, szakítottak időt arra is, hogy a saját fizetésüket felemeljék.

A hotel wellness része Forrás: Metropol

Az élményfürdőhöz csatlakozó Hungaro Spa Hotel termálszállodában, ahol a szakszervezet vezetői nem spóroltak a tagok pénzén, a szakszervezet közös kasszájából átlag 50 ezer forintot fizettek a szobákért.

Fontos volt számukra, hogy a saját maguknak megszavazott fizetésemelés és a kormánynak szóló követelések megfogalmazása közben bármikor igénybe vehessék a fürdő és az élményközpont kínálta lehetőségeket.

Az Aqua Palace Hajdúszoboszlón Forrás: Metropol

A Metropol információi szerint

a szakszervezet vezetői szigorú titoktartást kértek egymástól a tekintetben, hogy a fizetésemelések megszavazása, valamint a sztrájkkövetelések megfogalmazására egy wellness-szállodában kerüljön sorra.

Nyilvánvalóan ők maguk is érezték, hogyha mindez kiderül, az meglehetősen kínos helyzetbe hozza őket. A történetnek sajátos bájt ad, hogy mindeközben a PSZ utcára vezényelte tüntetni tagjait és szimpatizánsait Budapesten.

A Metropol megszerzett egy videót, amin jól látható, hogy

a szakszervezet vezetői a wellnessközpont egyik teraszán még egy közös táncot is lejtettek,

szelfiket készítettek mielőtt magukat alaposan "'kivelneszezve" elindultak volna a demonstrációra.

- énekelték, kart karba öltve a wellness-szálló teraszán.

A videót itt nézheti meg!