Egy miskolci testvérpár az otthonában támadt az ismerősére, hogy megbosszulja az apját. Baseball ütővel és viperával verték meg a férfit, akinek eltört a karja.

A 27 és 23 éves férfiak áprilisban mentek el kiszemelt áldozatuk miskolci házához, hogy megtorolják az apjukat ért sérelmet. Egyiküknél baseball ütő, a másiknál vipera volt. A nyitott kapun át bementek az udvarra. A házba is könnyen bejutottak a nyitott bejárati ajtón. A férfi a házban tévét nézett a fotelból.

Képünk illusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor az ismerős meglátta a fiatalokat, megkérdezte tőlük, mégis hogyan jutottak be és mit akarnak tőle. Arra kérte őket, menjenek el. Ekkor támadták meg.Mindenhol ütötték, ahol érték a fegyvereikkel miközben azt kiabálták: „meghalsz!". A viperás végül egy jól irányzott ütéssel úgy eltalálta, hogy a férfi neki esett a falnak, aztán a földre rogyott. Ezután már elmenekültek a támadók. Ott hagyták a férfit, törött alkarral. Az ügyészség súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt emelt vádat a két fiatal ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre.