Összevertek egy idős, beteg férfit egy pécsi irodában

Vágólapra másolva!
Könnyű testi sértés felelhet az a férfi, aki tavasszal egy pécsi ügyintézői irodában rátámadt egy nyugdíjasra, mert lassúnak találta az ügyintézést, és nem tudta kivárni a sorát.
Vágólapra másolva!

A férfi idén májusban Pécsett, egy biztosítási cég ügyfélszolgálatán akarta intézni ügyeit. Mivel az irodában egyszerre csak egy ember tartózkodhatott, az utcán várakozott, miközben egy 74 éves mozgáskorlátozott férfinek az ügyét intézték odabent.

A férfi várakozás közben elkezdett

kiabálni egy maszkot viselő idegennel. Számon kérte, hogy minek hordja, hiszen már nem kötelező.

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció, Fotó: Csudai Sándor - Origo

Aztán berontott az irodába és nekiszegezte a kérdést az ügyintézőnek, ami arról szólt, hogy mikor fog sorra kerülni. Az idős ügyfél rászólt, hogy menjen ki, és hagyja az ügyintézőt dolgozni. Ekkor a férfi szidni kezdte, majd

feldöntötte a széken ülő nyugdíjast. Miután a földre került, többször megütötte, és bele is rúgott.

Az ügyintéző megpróbálta a támadót lehúzni az idős férfiról, de nem bírt vele, ezért kiszaladt az utcára és egy arra járó gyalogostól kért segítséget. Az áldozat könnyebb sérülésekkel megúszta az esett - írja az Ügyészség oldala.