Autólopás közben elalvó részeg, a Balatonról lopott csónakkal Olaszországba induló migráns és társaik - az év legostobább bűnözői

Vágólapra másolva!
Idén sem tétlenkedtek az ügyetlenebbnél ügyetlenebb bűnözők, akik akció közben nem álltak a helyzet magaslatán. Volt autótolvaj, aki olyan részeg volt, hogy az udvarról sem tudott kihajtani, de rajta is túltesz az a férfi, aki elaludt a feltört kocsiban Budapesten. Októberben pedig egy migránst kellett kimenteni a Balatonból, aki egy csónakkal akart leevezni Olaszországig. Ráadásul azt hitte, hogy Csehországban van.
Vágólapra másolva!

Az udvarról sem tudott kihajtani az autóval

Egy 69 éves kiskunmajsai asszony otthon tévézett május 10-én este, amikor meghallotta egy autó motorjának a hangját.

Odament az ablakhoz, hogy megnézze a kocsiját, ami azonban nem állt a helyén.

Ezek után a gyerekeitől kért segítséget. Végül az asszony fia hívta a rendőröket, akik pár perc alatt kiértek a házhoz.

Forrás: Police.hu

Az asszony kocsiját végül a kertben találták meg. Egy férfi is aludt benne, aki valószínűleg a sok tolatásban elfáradt. Annyira részeg volt, hogy az udvarról sem tudta kilopni az autót.

A próbálkozások közben kidöntött egy oszlopot, átment a virágos kerten, onnan fel a sziklakertre, ahol több kaspót összetört.

Ezek után átment egy kerti gépen, majd ráhajtott a kukákra, amiken fennakadt az autó. Az autóban és a kertben is több százezer forintos kárt okozott.

A 36 éves férfit a helyszínen elfogták a rendőrök.