10+1 ajándék horgászoknak

Vágólapra másolva!
Szélsebesen pörögnek a napok, hihetetlen gyorsasággal robogunk a karácsony felé. Az ünnepi láz már sokak szívében fellobbantotta az ajándékozás tüzét - azonban vannak olyanok, akiket aggodalommal tölthet el ez az időszak. A tökéletes ajándék megtalálása nem egyszerű feladat, sok fejtöréssel járhat, főképp akkor, amikor éppen egy horgász ismerősödet szeretnéd meglepni.  Szenvedélyes horgász kedvesed számára keresed a horgászfelszerelése következő kiegészítőjét, de nem vagy otthon ebben a témában? Szeretnéd elkerülni a karácsonyi dömpinggel járó stresszt, idegeskedést és a kasszánál álló hosszú sorokat? A Sneci Horgászwebáruház kihúz a bajból! 10+1 ajándék ötletből álló listájukon olyan hasznos, szívmelengető, humoros és izgalmas horgász meglepetések között válogathatsz, amelyek közül garantáltan megtalálod az ideális pecás ajándékot a karácsonyfa alá!
Vágólapra másolva!

1 - Delphin Xenon 5W fejlámpa, hogy ne maradj le a kapitális éjszakai fogásokról

Ha az éjszakai horgászat mesterét szeretnéd meglepni, egy fejlámpával nem lőhetsz mellé! A Delphin Xenon 5W fejlámpa modern funkciókkal, USB kábeles töltéssel és hosszú akkumulátoridővel hatalmas segítség a vízparton. Mozgásérzékelő és három világítási szint aktiválható, és hatalmas fényének hála a horgász semmit nem téveszthet szem elől. Habár nem víz alatti használatra tervezték, a Xenon esőben sem hagy cserben. Erős, rugalmas pántja és strapabíró váza sok horgászkalandon átsegíthet.

2 - A konyha ördögeinek: EnergoTeam halpucoló Fisch Scaler szett Andrejszky Zoltán ajánlásával

A halimádók nem csak a horgon szeretik látni a hatalmas pikkelyeseket, a tányéron gőzölögve is szívesen gyönyörködnek bennük. Vannak olyanok is, akik a vízpart és kanál közötti időszakban is szeretgetik őket: a konyhában sürgő-forgó pecások. Az EnergoTeam halpucoló szettje kifejezetten nekik készült. Andrejszky Zoltán nevével már sok hobbiszakács és konyhatündér megismerkedhetett, a halételek mestere most a halak előkészítésében is segít. Az előkészítés tökéletességén múlhat az étel sikeres, így a szett gerincét egy vágódeszka és egy prémium filézőkés alkotja. A kényelmes használat és a profi megjelenést pedig a speciális anyagú kesztyű és a Fishlovers Kitchen kötény garantálja.

Forrás: sneci.hu

3 - Delphin Reset 4IN1 rozsdamentes acél pohárkészlet, hogy méltó módon ünnepelhesd a fogásokat

A horgászok a döbbenetes fogások és a hosszú fárasztások után hátradőlve élvezik a siker ízét. Ilyenkor felemelő lenne egy frissítő itallal koccintani, egy rapid pecázás alkalmával azonban szinte biztos, hogy nem gondolunk a pohárkészletre. A Delphin erre is felkészült! Rozsdamentes acél szettje 4 darab 30 ml-es poharat tartalmaz, melyek praktikusak, törhetetlenek, tökéletesek utazók számára. Nemcsak horgászoknak, hanem turisták, vadászoknak is bátran ajánljuk.

4 - Horgászjárgányokra kötelező: 3D Delphin GOFISHING! rendszámtábla tartó

Tudja meg a város, hogy egy szenvedélyes horgász van az utakon! A Delphin GOFISHING! rendszámtábla tartó minden horgász álma. Tartós műanyagból készül, amelyen messziről is jól látható horgász motívum ékeskedik. A szabványos méreteknek köszönhetően gond nélkül passzol a legtöbb autóra, és megbízhatóan tartja a rendszámtáblát. Mutasd meg másoknak a forgalomban, hogy ki a stég császára!

5 - Pecás díszek: karikás díszháló

Ha már megvan a horgászos rendszámtábla, az autó belseje is élvezhet némi pecás tuningolást. Egy dekoratív dísz haltartóval akár a visszapillantó tükör is szépíthető. A karikás díszháló a kocsin kívül is kaphat helyet: a szobában, a szekrényen, vagy éppen a karácsonyfán. Csak a horgász képzelet szabhat határt!

6 - Black Cat Seat Saver

A horgászjárgány vonalon maradva az ülések sem maradhatnak ki a díszítésből. A Black Cat Seat Saver minden autóülésre tökéletesen passzol, egy hatalmas harcsával lehet vagányabb a jármű. Csodás ajándék egy autóőrült és horgász-fanatikus számára!

7 - Pecakirály 3 az 1-ben kártyajáték kicsiknek és nagyoknak

A Pecakirály kártyajáték az apró horgászok és a tapasztalt pecások számára is szórakoztató percekkel kecsegtet, kellemes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az 52 lapos kártyajáték háromféleképpen is játszható, könnyebb vagy akár nehezebb szinten. A kártya nemcsak vidám perceket okoz a gyermekeknek, hanem segítségével meg is ismerhetik a hazánk vizeiben élő, horgászható halakat. A kártyalapokon képek, méretek és korlátozások is szerepelnek az egyes fajokra vonatkozóan. A karácsonyi társasparti elengedhetetlen játéka. Vajon ki lesz a legügyesebb?

8 - Ki az úr a háznál? Ponty szőnyeg halimádóknak

Ha az ajándékozott kedvenc látványa a bojlira kapó ponty, akkor ez az ajándék ötlet garantáltan tetszeni fog! Nyolcadik tippünk egy gyönyörű ponty szőnyeg, mely ellenálló anyagból készül, fekete színű varrású szegéllyel, alsó része pedig latex réteggel kezelt, hogy hosszú éveken át díszeleghessen az ajtód előtt. Mutassátok meg vendégeiteknek, hogy ki a horgászkirály a házban!

9 - Ami minden horgásznak kell: 2023-as horgász naptár

Egy pikáns falinaptár is szuper ajándék lehet, hiszen ez a darab minden pecásnak kell! Két olyan témát köt össze, amit mindannyian nagyon szeretünk: a gyönyörű nők és a horgászat. Minden hónaphoz konkrét témát választottunk horgászmódszereknek megfelelően. A naptár A3-as méretben, szuper minőségben érkezik hozzád, ideális dekorációja lesz a garázsnak vagy a szobának. Minden hónapban egy új lélegzetelállító fotó fog fogadni, ami az egész 2023-as évre megfelelő inspirációt ad majd!

10 - Ponty párna

Szenvedélyes horgász ponttyal álmodik - tartja a mondás. A pontyhorgászok még álmukban is egy termetes pontyot szorongathatnak egy élethű ponty párna segítségével. Kellemes éjszakák, pihentető alvás, édes pihenés és felejthetetlen pecás álmok várnak rajta!

10+1 - Sneci ajándékutalvány

Úgy érzed, még mindig nem találtad meg az az ajándékot, ami igazán nagyot szólna? Ha nem tudod eldönteni, hogy mely horgásztermék tehetné legboldogabbá kedvesedet, akkor menj biztosra, vesd be a Sneci Jolly Jokerét! A Sneci ajándékutalványokat 5.000, 10.000, 20.000 és 50.000 Ft értékben szerezheted be, melyek a vásárlástól számított egy évig beválthatóak.

Ezekkel a tippekkel nehéz mellényúlni. Válogass a Sneci minőségi horgász ajándéktárgyaiból, vagy lepd meg kedvesed a SNECI webáruház ajándékutalványával! A hálás mosoly és szeretettel teli pillantás nem marad el.