A fiatal férfi a Dob utcánál futott át szabálytalanul a villamos előtt, amikor a járat elgázolta. Úgy tudni, hogy bár a fiatalt újra kellett éleszteni, állapota már stabil - írja a Bors.

A gázolás szerda este történt a pesti Nagykörút Dob utcai szakaszán, amikor egy fiatal megpróbált átrohanni az Oktogon felől a Blaha Lujza tér irányába tartó villamos előtt a körút másik oldalára.

A Budapest Környéke úgy tudja, hogy

a fiatal a jelzőlámpás kereszteződés tilos jelzése ellenére szaladt a sínekre, ahol a közeledő szerelvény a vészfékezés ellenére elgázolta.

A helyszínt azonnal ellepték a mentősök, a forgalom leállt, az életmentőknek ugyanis a helyszínen újra kellett éleszteniük a fiút.

„Az álló villamosra lettünk figyelmesek, és csak azt láttuk, ahogy a bámészkodók szörnyülködnek. Ahogy elhaladtunk, láttuk, hogy a mentősök körbe állnak valakit” - mesélte egy, a baleset időpontjában éppen hazafelé tartó férfi. Hozzátette, hogy csak utólag tudta meg, mi történt.

„Hallottunk szegény srácról, és csak remélni merjük, hogy túléli az esetet, úgy hallottuk, hogy többször is újra kellett éleszteni” - mondta. Megjegyezte, hogy egyáltalán nem ritka, hogy a bulizó fiatalok vagy a rohanó gyalogosok átszaladnak a piros ellenére.

Sajnos gyakori, hogy itt átrohannak, hétvégén a bulizó fiatalok simán átszaladnak az autóforgalom ellenére is, ahogyan sok futót sem zavar a lámpa. Már történt hasonló eset, akkor szerencsére a fiatalok még átértek a villamos előtt, de hajszál híja volt csak, hogy nem történt tragédia

- mondta.

Úgy tudni, hogy a férfit kórházba vitték, stabilizálták az állapotát, egy cikk alatti kommentben ugyanis egyik ismerőse megköszönte az aggodalmat, és elárulta, hogy a fiatal állapota már szerencsére stabil. „A tudata tiszta, de összetörte magát rendesen” - írta.