Egy férfi rendszeresen szerzett be kábítószert budapesti ellátójától, majd a drogot a felesége segítségével a lakhelyükön, Tamásiban és annak a környékén adták tovább másoknak. A vásárlóik között volt gyerek is.

2018 márciusa és 2021 novembere között egy 66 éves férfi rendszeresen utazott Budapestre, hogy kábítószert vásároljon egy 39 éves férfitól. A drogot az 58 éves felesége segítségével árulta tovább Tamásiban és környékén. A vevőik között egy gyerek is voltA házaspár és az ellátójuk is rendszeresen drogozott a terjesztés mellett.

IllusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

A nyomozók a 66 éves férfit akkor fogták el, amikor éppen Budapestről tartott hazafelé a frissen beszerzett kábítószerével. A díler be volt drogozva.

Az ügyészség a 66 éves férfit jelentős mennyiségű kábítószerrel való kereskedelemmel, tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek kábítószer átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelemmel, valamint bódult állapotban való járművezetéssel vádolja. Az ellátójuknak minősített kábítószer-kereskedelem miatt, a feleségnek pedig kábítószer kereskedelem alapesete miatt kell felelnie.