Elhalálozott Nagy László, a 2006-os, gyurcsányi rendőrterror kilőtt szemű áldozata, akiről korábban dokumentumfilm készült. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök 2021-ben, nyilvánosan megalázta és kigúnyolta egykori áldozatát.

Schiffer András neves ügyvéd, volt politikus, az LMP egykori vezetője közösségi oldalán megosztotta a 2006-os rendőrterror áldozatairól filmet készítő Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes bejegyzését, amelyben az áll: Meghalt Nagy László, a 2006-os, kilőtt szemű áldozat, az Áldozatok 2006 című film egyik főszereplője, akit Gyurcsány kinevetett, amikor odamentünk hozzá. A dokumentumfilmes kiemelte: „A szeme elvesztése után tönkrement az élete. Nagyon vigyázzunk egymásra! Nyugodj békében Laci!".

Schiffer András így emlékezett meg a 2006-os gyurcsányi rendőrterror áldozatáról: Nagy László tönkretett élete örök mementó a szemkilövetők és a szemkilövetések tagadói számára!

Arról, hogy Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök nyilvánosan megalázta és kigúnyolta a kilőtt szemű áldozatát, az Origo itt számolt be, Skrabski Fruzsinára hivatkozva.

A 2021-es eseményről készül felvétel alább tekinthető meg: