Összefogás Budán: jótékonysági koncerttel segítik az Ökumenikus Segélyszervezetet

Vágólapra másolva!
Péter Szabó Szilvia, Csík János és a Magyar Rhapsody Projekt részvételével rendez jótékonysági koncertet december 15-én Budapest II. kerületében a Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület és Dr. Gór Csaba. A rendezvény teljes bevételét az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlják fel.
Vágólapra másolva!

Az Ökumenikus Segélyszervezet intézményei nélkülöző és krízishelyzetbe került családok ezreit segítik egész évben, ételt, otthont, esélyt adva a rászorulóknak. A szervezet immár 27. alkalommal szervezi meg az emblematikus, a "szeretet.éhség." mézeskalácsszívről ismert adventi összefogását, Magyarország egyik legnagyobb civil jótékonysági kezdeményezését.

"A többszörösére növekedett energiaárak, az égbe szökő élelmiszerárak miatt nagyobb szükség van a segítségre, mint valaha. Hisszük, hogy közös társadalmi érdekünk, hogy ott legyünk azok mellett, akiket ez a gazdasági válság most még kilátástalanabb helyzetbe sodor" - vallja Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Forrás: Origo

Adventi gyűjtésüket nagyszabású ünnepi koncerttel segíti a Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület és Dr. Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselő. Az esemény december 15-én 19 órakor kezdődik a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Budapest, Templom u. 2.), és az est teljes bevétele az Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja. A rendezvényen ünnepi koncertet ad a Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente operaénekes, vendégként pedig fellép Péter Szabó Szilvia és Csík János.

"Mi, budaiak már számtalanszor bizonyítottuk: nehéz időkben össze tudunk fogni. Most nagy szükség van a segítségünkre, ezért kérek minden budai polgárt, álljon a kezdeményezés mellé" - fogalmaz Dr. Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselő, az esemény fővédnöke.

A jótékonysági koncertre az alábbi linken lehet jegyet foglalni:
bit.ly/VAPE_jotekonysagi_koncert