A DK-s Molnár Csaba néhány napja az „árnyékkormány" sajtótájékoztatóján szólta el magát arról, hogy ugyanott, egy eldugott kis borsodi faluban van a 4 DK-s EP-képviselő brüsszeli pénzeinek kifizetőhelye, ahol a dollárbaloldal pénzügyeit is intézték - írja a Metropol.

„Nem, nem látunk benne semmi furcsát, ez természetes" – mondta Molnár Csaba arra a kérdésre, hogy egy 300 lelket számláló falucskában, egy európai uniós közösségi háznak(!) álcázott épületben működik a dollárbaloldal pénzügyi központja. És persze a Gyurcsány-párt is itt intézi a pénzügyeit! 

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és felesége, a DK európai parlamenti (EP) képviselője valamint Molnár Csaba, a DK EP-képviselője, ügyvezető alelnökeForrás: MTI/Balogh Zoltán

Vagyis ebben a faluszéli épületben érnek össze a szálak, ez a Bajnai Gordon-féle Datadat és az ezalenyeg.hu-t kiadó Oraculum 2020 Kft. könyvelőirodája és aztán itt fizetik ki a DK uniós képviselőit és az általuk alkalmazottakat is. Nyilvánvalóan azt remélték, hogy a borsodi falu szélén kevésbé lesznek szem előtt.

Egy 300 fős borsodi falu szélén rejtőztek elForrás: Metropol

Októberben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ebben a kis borsodi falucskában, Szegiben találta meg a Datadat könyvelését. Később a Magyar Nemzet derítette ki, hogy itt könyvelik az ezalenyeg.hu-t , a baloldali „heccportált" üzemeltető Oraculum 2020 Kft.-t is, de a 2019-es európai parlamenti választások óta a DK-sok brüsszeli apanázsa is ide érkezik.

Ha átböngésszük a brüsszeli nyilvános iratokat többször is felbukkan a Legal and Finance kft. neve. Amit ide jelentettek be, ez a székhelye! Ebbe a kis házba jönnek Gyurcsányék brüsszeli pénzei, nemcsak a dollárbaloldal könyvelését rejtették el ide.

Ebbe a faluba, Szegibe vannak bejelentveForrás: Metropol

Mind a 4 DK-s EP-képviselő itt intézi a pénzügyeit

Mind a négy Gyurcsány-párti európai parlamenti képviselő, Dobrev Klára, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor és Molnár Csaba európai parlamenti adatlapján felbukkan a Legal and Finance kft., mint hivatalos „kifizetőhely". Az az épület, ahol a Datadat, tehát a dollárbaloldal titkos könyvelése is zajlott. A szálak tehát nyilvánvalóan itt fonódnak össze.

Dobrev Klára adatlapján is szerepel a cégForrás: Metropol

Jól látható Molnár Csaba hivatalos brüsszeli adatlapján is az utolsó sorban a pénzügyeit intéző Legal and Finance kft. neve a borsodi kis faluból.

Molnár Csaba is a borsodi Szegiben intézi a pénzügyeitForrás: Metropol

Évekig csak egy romos ház állt itt

De elképesztő történet a „faluszéli" kis ház története is, amit nyilvánvalóan nem véletlenül ide az „isten háta mögötti" borsodi falucskába, Szegibe rejtettek el.
A dollárbaloldal és Gyurcsányék közös pénzügyi központja helyén néhány éve még egy romos épület állt.

Nemrég még csak egy romos ház volt...Forrás: Metropol

Aztán hirtelen valami történt. Még Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt, egy uniós pályázat révén megérkezett a kis faluba több, mint 53 millió forint, hogy megépüljön egy Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér, vagyis valamiféle művelődési ház, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében.
Persze hazugság volt minden, szó sem volt vidékfejlesztésről, a kis falu lakói be se tehették a lábukat az épületbe.

Brüsszeli pénzből kipofozták az épületetForrás: Metropol


Az épület oldalára kihelyezett tábla szerint a szintén erre a címre bejegyzett Partnerség Kiemelten Közhasznú Alapítvány kapott 53 millió forintot az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban. Így álcázták Gyurcsányék a titkos pénzügyi központot, és persze brüsszeli pénzből építkeztek.

53 millió érkezett BrüsszelbőlForrás: Metropol

Rengeteg dosszié, cégnevekkel...

A Metropol munkatársai elmentek a kis borsodi épületbe és becsöngettek az ajtón. A NAV házkutatás után elhagyatottnak tűnő épületben egy portás nyitott ajtót, akitől megkérdezték, hogy használhatják-e a mosdót. A portás készségesen megengedte, így hát bejutottak. Odabent elképesztő látvány fogadta őket. A polcokon még mai is ott sorakoznak a dollárbaloldal a NAV házkutatás, iratlefoglalás óta már üres dossziéi.

Forrás: Metropol

De ott voltak a polcokon az az Oraculum 2020 Kft. dossziéi is, ezek szerint valóban itt könyvelték az ezalenyeg.hu baloldali propaganda lapot kiadó céget is. Külön dossziék sora bizonyítja a sok százmilliós Facebook-költéseket!

Forrás: Metropol

Itt a borsodi falu szélén, gondosan elrejtve, egy Bajnai által elintézett brüsszeli pénzből felépített, közösségi háznak álcázott irodában. Ahol aztán nemcsak a Gyurcsány- párt, de a dollárbaloldal pénzügyei is „otthonra leltek. Itt „papírozták" le azt a több milliárd forintot, ami a Datadatnál és az ezalényeg.hu nevő baloldali heccportálnál landolt, amerikai forrásokból.

Gyurcsány és Dobrev Klára készségesen segítettek a guruló dollárok „könyvelésében" és megfelelő helyre juttatásában.