Kétéves kisfia sírva várja haza a Tiszában eltűnt apját

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A Tiszán horgászni induló háromgyermekes családapa hétfő óta nemkerült elő, de családja még mindig reménykedve várja haza.
Vágólapra másolva!

Egy négy fős társaság horgászni indult a Tiszán Tiszaburánál, ám nem lett jó vége - írja a Bors.

A csónakjuk ugyanis elsüllyedt:

a négy férfiből ketten sikeresen kiúsztak a partra, de a többieknek, a 17 éves Jánosnak és a 32 éves Gyulának még napokkal később sincs nyoma.

Kétéves kisfia sírva várja haza Gyulát

Az eltűnt Sarkadi Gyula nagybátyja, Csaba elmesélte a Borsnak, hogy miként élik meg a fájdalmas napokat, azt, hogy nem tudnak semmit szeretett családtagjukról.

- emlékezett vissza unokaöccsére Sarkadi Csaba.

A családban csak Gyuszkónak becézett 32 éves férfinak felesége és három gyermeke van, köztük a legfiatalabb a 2 éves Noel, aki nagyon várja haza apukáját pusztataskonyi otthonukba.

A férfi édesanyja pedig teljesen összetört a hír hallatán.

hiszen a remény hal meg utoljára. Én is ezen vagyok, tudom, hogy az esélye egyenlő a nullával, de a remény hal meg utoljára, és akinek nincs reménye, az szegény ember - mondta szomorúan Csaba.

Összefogott a falu

A tiszaburaiak egy emberként fogtak össze és a hivatalos szervek mellett ők is nagy erőkkel keresik az eltűnteket.

- mondta elcsukló hangon Csaba, aki hozzátette, hogy az is egyfajta megnyugvás lenne, ha végtisztességet meg tudnák adni eltűnt családtagjuknak.

"Szeretném, hogy kiderüljön az igazság"

Azt, hogy valójában hogy történhetett a szerencsétlenség, egyelőre csak találgatni lehet. Csaba szerint unokaöccsének hiba volt az egyébként balhésnak ismert társasággal "egy csónakban eveznie".

"Nem tudom fölfogni, ez az igazság, egyszerűen nem tudom fölfogni a történteket. Szeretném, hogy kiderüljön az igazság, és mindenki, aki egy picit is bűnös ebben a dologban, elnyerje a méltó büntetését" - zárta az eltűnt Gyuszkó nagybátyja.

A címlapi kép illusztráció!