Testvérpárt raboltak ki Szolnokon

Vágólapra másolva!
Egy szolnoki játszótéren rátámadt két férfi egy testvérpárra. Megverték őket, közben pedig elvették az értékeiket. A rendőrök gyorsan elfogták a rablókat.
Vágólapra másolva!

A 23 és 26 éves férfiak január 7-én hajnalban egy szolnoki játszótérnél szólítottak meg egy tiszaföldvári testvérpárt. Cigit kértek tőlük.

A testvérek nemet mondtak, mire a támadók az értékeiket követelték, az idősebb pedig az egyiküket arcon ütötte egy seprűnyéllel.

Forrás: Police.hu

Verekedés tört ki, ami közben a támadók az egyik testvér zsebéből kivettek 3500 forintot az irataival együtt, a másiktól pedig a szemüvegét szerezték meg.

A támadás után a rablók azt mondták a testvéreknek, hogy menjenek ki a vasútállomásra, hozzanak még nekik pénzt, és akkor visszakapják az irataikat.

A testvérek nem az állomásra, hanem a rendőrségre mentek és feljelentették őket. Egy órán belül már el is fogták a rendőröket a két férfit. A pénzből 2295 forintot megtaláltak az egyik férfinál, és az okmányok is előkerültek egy lépcsőház elektromos kapcsolószekrényéből. A rendőrök felfegyverkezve elkövetett rablás miatt hallgatták ki a támadókat, mindent tagadtak.