Kiderült: az esküvőjére készült a meggyilkolt rendőr

Rendőr, megemlékezés, rendőrgyilkos áldozata, 2023. 01. 13., Baumann Péter, főtörzsőrmester, meggyilkolt rendőr, 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi, Budapest, Bocskai út 90, 1113
Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint a január 12-én éjjel késsel meggyilkolt 29 éves Baumann Péter az esüvőjére készült párjával, akivel egy éve voltak együtt. A lapnak nyilatkozó ismerősök, kollégák szerint Pétert mindenki mosolygós, a rosszkedvet hírből nem ismerő, a családját rajongásig szerető, a hivatásának élő rendőrként ismerte.
Vágólapra másolva!

A BRFK megemlékezésében azt írja: a közösség biztonságáért produkált hathatós munkájáért szolgálata alatt hét ízben részesült önkormányzati jutalomban. Valósággal feloldódott a hivatásában, az élete volt a rendőrség, a Cég kitöltötte minden pillanatát.

Baumann Péter az esüvőjére készült párjával, akivel egy éve voltak együtt.

Az áldozat unokatestvére pedig így fogalmazott:

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Fürcht Pál főügyész közölte: több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoznak, amely bűncselekmény két sértett esetében kísérleti szakban maradt. A férfi nem tett vallomást, illetve panasszal élt a gyanúsítás ellen.